fbpx

Dragi vizitatori online,

Bine ați venit în magazinul virtual al Atelierului de Creație de obiect de design și bijuterie din rășină AMO.RESIN. Echipa noastră își dă silința să administreze acest magazin virtual astfel încât să vă faciliteze o experiență de cumpărare plăcută. În acest sens, orice recomandare, plângere sau propunere de îmbunătățire din partea clienților noștri este tratată cu toată seriozitatea. Vă încurajăm să ne contactați online sau telefonic ori de câte ori doriți detalii despre produse sau despre procesul de cumpărare și livrare.

 

Proprietarul și administratorul web-site-ului și magazinului online amoresin.ro este Societatea Comercială AMORESIN S.R.L, cu sediul în Cluj-Napoca, Str. Câmpina nr. 62-64,

având codul unic de înregistrare fiscală 41273113,

înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul J12 / 2487 / 2019

cont bancar: RO40OTPV201001237456RO01, OTP BANK

  

Persoană de contact: Mihaela Epure Onaca

Telefon: 0723 660 883

E-mail: contact@amoresin.ro

 

Utilizarea website-ului și plasarea unei comenzi prin magazinul online amoresin.ro implică acordul dumneavoastră cu termenii și condițiile prezentate mai jos. De aceea, vă rugăm ca, ori de câte ori utilizați acest acest site și efectuați o comandă online, să citiți secțiunea Termeni și condiții.

 

Bijuteriile AMO.RESIN

sunt realizate manual, din rășină de sinteză de bună calitate, rezistentă, transparentă, cu proprietăți estetice deosebite. Procesul complex de producție, inserțiile și pigmenții utilizați fac ca piesele să fie unicat. Pot exista mici diferențe de nuanțe și reflexii față de produsele prezentate în imaginile din paginile magazinului. De asemenea, pot apărea mici diferențe de culoare în funcție de specificațiile monitorului pe care îl folosiți.

 

Prețul produselor

este cel afișat în paginile magazinului. Prețul produselor include TVA. La prețul produselor comandate este adăugat costul livrării specificat în site.

Periodic, AMO.RESIN oferă reduceri la anumite produse. Acestea vor fi afișate în mod vizibil și vor fi valabile exclusiv în perioadele anunțate.

 

S.C. AMORESIN SRL își rezervă dreptul de a actualiza sau modifica stocul de produse, prețurile, promoțiile sau condițiile de livrare.

 

Politica GDPR a magazinului online amoresin.ro: protejarea datelor cu caracter personal

Pentru efectuarea unei comenzi și livrarea produselor comandate, site-ul amoresin.ro colectează următoarele informații cu caracter personal: nume, adresă, date de contact. amoresin.ro utilizează aceste date cu scopul de a onora comenzile solicitate și pentru a îmbunătăți serviciile oferite clienților.

amoresin.ro nu trimite mesaje promoționale celor care nu și-au dat acordul în acest sens.

amoresin.ro păstrează confidențialitatea și nu înstrăinează către terți datele cu caracter personal colectate de la clienții săi.

 

Soluționarea litigiilor

Menirea Atelierului AMO.RESIN este de a crea și inspira prin ceea ce creăm. Pasiunea pentru obiectul frumos și buna-credință sunt premisele de la care ne construim relațiile cu clienții. De aceea, credem că eventualele neînțelegeri pot fi soluționate pe cale amiabilă.

Atunci când acest lucru nu este posibil, litigiile pot fi rezolvate prin mediere sau prin recurgerea la instanțele judecătorești competente, conform legislației române în vigoare.

Pentru buna informare cu privire la drepturile consumatorilor, vă recomandăm:

 Platforma europeană de soluționare online a litigiilor (SOL)

 Autoritatea Națională pentru Protecția Cosumatorilor

 

Drepturi de autor:

AMORESIN S.R.L. este proprietara site-ului și magazinului online amoresin.ro. AMORESIN S.R.L. își rezervă drepturile de autor asupra conținutului text și foto-video al site-ului.

AMORESIN S.R.L. deține drepturile asupra elementelor de identitate de marcă AMO.RESIN: nume, logo, slogan.

Conținutul text și vizual al site-ului amoresin.ro nu poate fi utilizat de către terți decât cu acordul scris al AMORESIN S.R.L.

 

ADRESE UTILE:

Sediul Atelierului AMORESIN SRL: Strada Câmpina nr. 62-64, Cluj-Napoca

Persoană de contact: Mihaela Epure Onaca

e-mail: contact@amoresin.ro

telefon: 0723 660 883

 

Shopping cart

0

Nu ai niciun produs în coș.

Hit Enter to search or Esc key to close