fbpx

Bijuteria, un fel de a simți,
un fel de a fi aproape de celălalt

Sunt Mihaela și ador chimia. Prețuiesc forța ei de a zămisli, de a topi și recrea. De a converti materia în expresie. În frumos, în emoție, în idee. În apropiere: de sine și de oameni.

Sunt creator de bijuterii și fondator al atelierului de creație AmoResin. Misiunea mea este de a inspira. Convertind rășina în emoție și dând chip emoției. În suprafețe și volume, în forme și aluri, în transparențe și reflexii. În obiecte pe care să le atingi, să le strângi în palmă, să le simți pe piele. Aproape de tine, vorbindu-ți. Și în obiecte pe care să le dăruiești. Ca un fel de a fi aproape de celălalt.

sunt

Mihaela și ador chimia.

Prețuiesc forța ei de a zămisli, de a topi și recrea. De a converti materia în expresie. În frumos, în emoție, în idee. În apropiere: de sine și de oameni.

misiunea

noastră este de a inspira. Convertind rășina în emoție și dând chip emoției.

Munca noastră de proiectare, de producție și de comunicare cu clienții este călăuzită de credința că bijuteria este o formă de artă. Ca artă, bijuteria este, înainte de toate, expresia felului nostru de a simți  și de a înțelege lumea.

Ne dorim ca munca noastră de creație și căutările noastre pe acest drum al autenticității să te inspire, găsind în bijuteriile noastre un pretext, un îndemn, un prilej de reflecție. Bijuteria este momentul tău intim. Felul tău de a simți. Felul tău de a fi. Mai aproape de tine. Mai aproape de cel de lângă tine.

pentru tine

Atelierul de Creație AmoResin proiectează și realizează bijuterie și obiecte de design din rășină.

Piesele noastre sunt realizate din rășină de bună calitate și sunt executate manual, printr-un proces complex, imposibil de reprodus aidoma. Particularitatea procesului de producție și a materialelor auxiliare încorporate în rășină conferă unicitate pieselor noastre. Alegând AmoResin, devii posesorul unei bijuterii singulare care te va individualiza, care va vorbi despre tine.

Îți putem oferi consiliere pentru alegerea pieselor potrivite pentru tine sau pentru cei dragi.

Pentru a te putea bucura pe deplin de bijuteriile AmoResin, oferim servicii de garanție și întreținere, conform clauzelor specificate în capitolul Termeni și condiții.

Shopping cart

0

Nu ai niciun produs în coș.

Hit Enter to search or Esc key to close