fbpx
Bijuteriile AmoResin la Made in Ro

Bijuteriile AmoResin: Made in Cluj la Made in Ro

Bijuteriile AmoResin la Made in Ro in ,

Din nou la București. Cu o premieră onorantă pentru AmoResin: prezența la Made in Ro.

Două colecții-concept, Dichroic Spectrum și Terrae, au fost selecționate de către juriul Designist.ro pentru a participa la Târgul Made in Ro, ce a avut loc sâmbătă și duminică, 23-24 noiembrie, la Impact Hub Bucharest – Timpuri Noi, Splaiul Unirii 165.

Standul AmoResin a propus abordări noi în bijuteria din rășină, piese în ediții limitate concepute special pentru acest eveniment: forme îndrăznețe, culori proaspete, emoție. În pandantive, brățări, inele și cercei. De la geometric la organic. De la rece la cald: de la gri oțel, antracit ori auriu metalizat, la albastru mineral, albastru petrol și albastru electric; de la nuanțe de verde – crom, imperial, la galben, portocaliu și roșu: ponceau, carmin, stacojiu, bourgogne.

Colecția Dichroic este dedicată luminii, experimentând, prin reflexii și refracții, jocuri de volume și culori. Dichroic Spectrum este, pentru mine, o metaforă a căutării: calea fiecăruia în efortul de a se descoperi.

Dacă Dichroic sondează adâncimea, colecția Terrae, dimpotrivă, explorează suprafețele. Sub toate formele lor: delimitând, evidențiind, protejând, expunând.

Dacă Dichroic privește lumea într-un spectru cromatic, Terrae invită în lumea monocromă bidimensională a interstițiului: nu mai puțin fascinantă.

Terrae surprinde intimitatea apropierii, felul fiecăruia de a spune: SUNT AICI.

Dichroic Spectrum by AmoResin
Bijuteriile AmoResin la Made in Ro
Terrae by AmoResin

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping cart

0

Nu ai niciun produs în coș.

Hit Enter to search or Esc key to close