fbpx
Blog thumbnail

Ce a fost mai întâi – oul sau rășina?

Blog thumbnail in ,

Atelierul A M O . R E S I N este despre ludic și creativitate, despre libertatea de a pune în practică ideile trăsnite care ne vin și despre a învăța în fiecare zi din tot ceea ce facem.

Rătăcim ore în șir printre idei, căutăm inspirație în oameni, în natură și în știință dar bem și cafele inspiraționale (multe!).

Experimentăm cu forme, modele, texturi și culori, ne hrănim cu surprinderea, zâmbetele și mulțumirea clienților.

Râdem mult, mai ales de noi, iar îngrijorările și nesiguranțele le transformăm în tensiune creativă. Încercăm să punem în practică tot ce ni se pare complicat spre imposibil, transformăm incertitudinile în cunoștințe despre „așa da!”, dar mai ales despre „așa nu!”.

Pentru a sărbători cum se cuvine Paștele atipic de anul acesta, am creat un ou atipic, îmbinând natura și chimia cum am știut noi mai bine și credem că a ieșit un cuplu pe cinste!

Oul fiert de la micul dejun a devenit obiect artistic și am cruțat puțin și silueta, împușcând astfel doi iepuri (nu, nu și pe cel de Paște!).

Așadar, banalul ou fiert a primit dintr-o dată o menire importantă de a crea artă și a fost începutul a ceea ce urma să devină un simbol pentru „Paștele Altfel”. I-am imortalizat formele line în cauciuc siliconic și am creat un mulaj pentru oul din rășină.

Am umplut apoi mulajul cu flori naturale și rășină epoxidică și am dus o luptă crâncenă cu nerăbdarea și entuziasmul celor 24 de ore în care toate elementele au devenit încet și sigur un întreg frumos.

Așteptarea a meritat din plin! Am scos oul din mulaj, l-am șlefuit nițel și i-am oferit strălucire cu un strat protector aplicat atent cu pensula. Am filmat toată pățania ca să împărțim bucuria cu tine, privește:

Ne-a plăcut experiența și o vom repeta cu siguranță. Urmărește-ne pe Facebook, Instagram și YouTube și alătură-te aventurilor!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping cart

0

Nu ai niciun produs în coș.

Hit Enter to search or Esc key to close