fbpx
Colectia Geometry, bijuterii forme geometrice, bijuterii minimaliste, inel alb, cercei asimetrici, cercei rasina, cercei handmade, bijuterii handmade

Ce definește bijuteriile AMO.RESIN – unicitate, sentiment, transparență, versatilitate, poveste

Colectia Geometry, bijuterii forme geometrice, bijuterii minimaliste, inel alb, cercei asimetrici, cercei rasina, cercei handmade, bijuterii handmade in

Într-o balansare fină pe granița dintre obiectiv și subiectiv, vom încerca să vorbim astăzi despre elementele definitorii ale bijuteriilor noastre. Sperăm să reușim să transmitem cât mai bine modul în care vedem lucrurile de când fascinația pentru rășină s-a mutat definitiv în atelierul nostru și acum este la ea acasă, aici, unde creăm zi de zi piese cu suflet.

Unicitate – fiecare piesă creată în atelierul AMO.RESIN este unică și imposibil de replicat întocmai – la fel ca unicitatea fiecăruia dintre noi – cu strălucirea din ochi atunci când trăim emoții intense, cu nuanțe schimbătoare în funcție de stările de spirit, cu mici imperfecțiuni care adaugă farmec. Fiecare bijuterie este lucrată manual, inserțiile și pigmenții se introduc bucată cu bucată, picătură cu picătură, construind în cele din urmă un întreg armonios – la fel ca procesul lung dar extraordinar de frumos al formării personalității noastre unice.

Sentiment – curiozitate, uimire, surpriză, zâmbet, poate puțină nedumerire – sunt doar o parte dintre reacțiile pe care le observăm la oamenii care văd pentru prima dată bijuteriile AMO.RESIN. Niciodată indiferență, niciodată emoții negative. Asta ne face să ne gândim la felul în care bijuteriile noastre sunt vii, au un univers interior al lor din care dăruiesc fiecărei persoane care se oprește să le admire, câte un strop de bine.

Transparență – trecând prin obiect, lumina îi dă formă, culoare, volum. Tot așa, trecând prin chipul nostru, lumina ne dezvăluie stările, sentimentele, gândurile. Lumina e un ghid. Către înafară, către înăuntru. Risipind întunericul, necunoscutul, lumina ce pătrunde prin transparența bijuteriilor AMO.RESIN devine pentru fiecare dintre noi un mod propriu de a ne descoperi și redescoperi. De a fi mai aproape de noi înșine. Și de cei din jur.

Versatilitate – cu forme și dimensiuni clasice sau statement, modele elegante sau îndrăznețe – în  AMO.RESIN Shop te așteaptă piese unicat care te vor face să te simți invincibilă în orice situație. În culori vii, cu reflexii puternice, adânci, strălucitoare, ce se adaptează la lumina ambientală schimbându-și culoarea în funcție de intensitatea, unghiul și tipul luminii, formând sclipiri surprinzătoare în transparență de cristal.

Poveste – ne place să ne imaginăm cum fiecare bijuterie pe care o creăm este o carte ce urmează a fi umplută cu povești frumoase și amintiri neprețuite. Noi pregătim coperțile și cuprinsul, în care denumim capitolele Seninătate, Liniște, Împlinire, Fericire… iar cei ce urmează să le poarte vor urzi propriile povești de viață pline de lumină și experiențe pozitive.

În plus, îți mai oferim încă 4 motive pentru care să alegi bijuteriile AMO.RESIN:

  1. Pentru fiecare produs AMO.RESIN, oferim o perioadă de garanție de 1 an, timp în care îți vom recondiționa bijuteriile gratuit, iar dacă acest lucru nu este posibil, le vom schimba cu altele noi.
  2. Îți oferim fiecare bijuterie în ambalaj elegant de cadou, fără costuri suplimentare. Astfel, atunci când vrei să dăruiești o bijuterie unică din colecția AMO.RESIN, avem grijă să fie o surpriză cât mai frumoasă.
  3. Poți opta pentru un mesaj personalizat inclus în colet – te ajutăm să transmiți gândurile tale frumoase ființei speciale pe care îți dorești să o surprinzi. Trimite-ne mesajul tău pentru destinatarul surprizei, iar noi vom avea grijă să-l așezăm alături de bijuterii și să-l expediem în siguranță.
  4. Îți oferim cu drag consultanță pentru alegerea cadoului perfect sau a bijuteriei perfecte pentru tine. În funcție de stilul unic sau personalitatea fiecărui client, ocazia pentru care sunt achiziționate bijuteriile sau persoana căreia i se adresează, vom decide împreună care sunt cele mai potrivite piese.

Tu ai deja o bijuterie AMO.RESIN în colecția ta? Ne-am bucura nespus să ne spui într-un comentariu ce îți inspiră ție, cum îți place să o asortezi și cu ce situații frumoase o asociezi.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping cart

0

Nu ai niciun produs în coș.

Hit Enter to search or Esc key to close