fbpx
Blog thumbnail

Colecția Geometry – emoții dizolvate în transparență

Blog thumbnail in

În Atelierul de Creație AMO.RESIN suntem într-un continuu proces de căutare și descoperire, într-un freamăt plin de viață ce se împletește cu tensiunea creatoare și ne poartă între idee și experiment, între planificare minuțioasă și spontaneitate, între schițe, modele, paletare și produse finale. Construim pas cu pas elemente noi, șlefuim piese despre care nu știm încă ce ținute, ocazii, emoții se vor asocia cu ele, ne imaginăm momente importante din viața clientelor, la care vor fi martore.

Așa a apărut și ultima noastră colecție – Geometry. Inspirată din însăși geometria vieții, cu ale sale trăiri, emoții, reacții, relații, amintiri ce sunt și pe care urmează să le construim, oameni ce ne trec razant prin viață sau rămân lângă noi pentru mici veșnicii personale, mesaje pe care vrem să le împărtășim cu lumea întreagă sau să le păstrăm doar pentru noi. Am încastrat cu grijă în fiecare piesă picături de zâmbet, visare, curiozitate, suspans, surprindere, mister și fiori de bucurie.

Cu un design minimalist de impact și culori neutre ce se asortează perfect cu cele mai diverse cromatici pe care alegem să le includem în vestimentație, bijuteriile din noua colecție Geometry by AMO.RESIN însuflețesc și personalizează orice ținută ca un condiment secret ce înnobilează arta gastronomică și stârnește curiozitate și admirație printre consumatorii cu gusturi fine, cunoscători ai culturii gourmet.

Mereu distinctă, ieșită din comun, de o simplitate sofisticată – femeia căreia i se adresează piesele unicat ce se regăsesc în noua colecție este independentă și încrezătoare, cu gusturi rafinate și un simț practic foarte bine dezvoltat, apreciind gamele de produse affordable luxury și stilul minimalist elegant. Reușește de fiecare dată să creeze un echilibru între elemente antagonice, să încorporeze ludicul în sobru, să aducă la viață jocul grațios al formelor între echilibru și dinamism, între bijuterie și corpul care o poartă.

Rășina de calitate superioară din care sunt create bijuteriile AMO.RESIN este un material adaptabil și versatil, ce nu recunoaște limitele convenționale și insistă să exprime cât mai fidel unicitatea și să amplifice tainele ce alcătuiesc misterul personal al fiecărei femei ce alege să adauge rafinament ținutelor pe care le poartă, accesorizându-le cu piesele din colecția Geometry.

În tridimensionalitate și transparență, piesele originale din colecția Geometry se confundă cu lumina, dându-i formă, volum, semnificație și personalitate. Fiecare bijuterie înglobează o lume de trăiri autentice, fiori de emoție, semnificații profund personale, devenind una cu cea care o poartă. O vastă și complexă lume interioară este prinsă într-o bijuterie ușoară, diafană, ce invită discret la explorare și descoperire.

Fiecare bijuterie din colecția Geometry by AMO.RESIN este realizată individual pentru fiecare client în parte, la comandă. Fiecare stadiu al creației este executat manual în atelierul nostru, iar fiecare element este montat cu acuratețe și atenție minuțioasă la detalii. Comunicăm constant cu clienții noștri, iar atunci când vă doriți modele, dimensiuni sau culori speciale, designerul nostru face tot ce îi stă în putință pentru a realiza piesa perfectă pentru dumneavoastră.

Cerceii, pandantivele, inelele și brățările din colecția Geometry reprezintă mediul ideal prin care puteți transmite mesaje puternice, personale, fie că alegeți să le asortați propriilor ținute sau să le faceți cadou unei persoane speciale, care vă face viața mai frumoasă. Noi suntem mereu aici pentru a discuta, a oferi sprijin și consiliere în alegerea celor mai de impact piese de bijuterie unicat care să devină un element definitoriu al stilului personal. Contactați-ne oricând la telefon sau prin e-mail, este o bucurie pentru noi să putem contribui la crearea unor momente frumoase, evenimente importante sau cadouri cu o semnificație deosebită.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping cart

0

Nu ai niciun produs în coș.

Hit Enter to search or Esc key to close