fbpx
cercei potriviti pentru orice ocazie

5 cercei must-have în garderoba ta

cercei potriviti pentru orice ocazie in

Se spune că în unele societăți antice o femeie nu putea ieși în public fără a purta cercei. Cerceii nu sunt doar o podoabă, un accesoriu necesar pentru asortarea ținutei. Sunt purtători de simboluri, declarații, atitudini ce vorbesc despre personalitatea sau stilul nostru. Sunt, de fapt, unele dintre bijuteriile cele mai complexe: echilibrând fizionomia, punând în valoare profilul, prelungind linia gâtului, decorând coafura, luminând alura urechii.

Dacă ar fi să facem o ierarhie, putem spune chiar că cerceii sunt considerați cele mai importante bijuterii, statisticile arătând că din antichitate și până în prezent, cerceii se bucură de cea mai mare popularitate în rândul femeilor atunci când vorbim nu doar despre accesorizarea ținutelor, dar și când intenția este de a transmite un mesaj puternic, de a impresiona sau de a-și exprima în moduri creative personalitatea, felul de a fi unic.

Îți propunem astăzi 5 modele de cercei must-have, care îți vor fi aliați de încredere în orice situație și te vor ajuta să comunici lumii exact ce îți dorești să știe despre tine.

Cercei Drop în nuanțe de verde, albastru și arămiu

O pereche de cercei creată să impresioneze. Alege-i atunci când imaginea ta este prinsă în întrepătrunderea eleganței cu misterul, când vrei să spui povești lungi, frumoase, palpitante, fără a rosti un cuvânt. Completează-ți ținuta aleasă perfect cu accente surprinzătoare de verde, albastru și arămiu, inspirate din magia mării, misterul cerului și măreția pădurii.

Cercei nova în nuanțe de arămiu, roz și verde turcoaz

Mici, fini, delicați și extrem de versatili, în culori proaspete, senine, visătoare. Dacă ești adepta stilului minimal, iar sintagma less is more îți este cea mai bună prietenă, cerceii Nova sunt creați pentru tine. O bijuterie ce poate fi asortată cu impact maxim atât unei rochii de seară elegante, cât și perechii tale preferate de blugi, nu ar trebui să-ți lipsească din colecția de accesorii.

Cercei pătrați în nuanțe de albastru electric și turcoaz

O pereche de cercei creată să scoată din anonimat și să personalizeze orice ținută simplă, fără a o scoate din zona minimal. Lasă-te inspirată de accentele surprinzătoare în nuanțe de albastru și turcoaz conturate de linii geometrice cu unghiuri line, plasându-ți look-ul între mister și ludic. Trăiește mereu sentimentul unic pe care îl ai atunci când te afli pe o plajă cu nisip fin, scăldat de valurile azurii.

Cercei ovali cu reflexii de verde și arămiu

Accentele surprinzătoare în nuanțe de verde și arămiu, cu reflexii puternice, luminoase, vor da viață ținutei tale indiferent de ocazie – fie că alegi să-i asortezi unui little black dress sau unui look casual. Unicul accesoriu de care mai ai nevoie pentru o imagine perfectă este zâmbetul tău sincer, izvorât din starea de spirit vibrantă pe care o ai atunci când porți bijuteriile AMO.RESIN.

Cercei Supernova în nuanțe de albastru turcoaz

Inspirați din sentimentul unic al brizei în păr, din albastrul hipnotizant al undelor pe suprafața apei, din chipul luminos și atrăgător al femeii încrezătoare, cerceii Supernova se asortează minunat cu ținute feminine, fermecătoare, în care te simți în largul tău și știi că poți cuceri lumea. Poartă-i în primul rând ca pe o stare de spirit, apoi ca accesoriu.

Bijuteriile din colecția Dichroic Spectrum by AMO.RESIN sunt caracterizate de reflexii intense, adânci, constelate, ce se adaptează la lumina ambientală și își schimbă culoarea în funcție de intensitatea, tipul și unghiul luminii.

Ne-ar plăcea să ne spui într-un comentariu care sunt cerceii tăi preferați și rezonează cel mai bine cu personalitatea ta. Abia așteptăm mesajul tău!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping cart

0

Nu ai niciun produs în coș.

Hit Enter to search or Esc key to close