fbpx
inel handmade unicat, bijuterii din rasina

5 motive pentru care să porți bijuterii din rășină

inel handmade unicat, bijuterii din rasina in

Dacă ești genul de persoană îndrăgostită de frumos, de armonie, inovare și evoluție, dacă urmărești tendințele actuale și cauți mereu să-ți îmbunătățești design-ul casei și stilul personal, dacă „vânezi” surse de inspirație pe rețelele sociale, este aproape imposibil să nu fi auzit până acum de rășină și să nu te fi îndrăgostit de câteva piese din rășină.

Rășina este un material extrem de ofertant atunci când vorbim despre aplicabilitate, fiind folosită într-o multitudine de scopuri, inclusiv pentru a crea sau a decora creativ piese de mobilier, elemente ornamentale, accesorii funcționale sau decorative și bijuterii.

Bijuteriile din rășină au devenit din ce în ce mai populare în ultimii ani, fiind foarte căutate și apreciate pentru calitățile lor estetice și practice, pe care ți le prezentăm în continuare.

5 motive pentru care să porți bijuterii din rășină:

  1. Stilul. Limitele posibilităților în crearea bijuteriilor și accesoriilor din rășină se apropie mult de limitele imaginației artistului care le creează. Rășina este un material extrem de ofertant și versatil în ceea ce privește forma, culoarea, tipul de inserții și materialele cu care se poate combina. De aceea, credem că este aproape imposibil să nu găsești o bijuterie din rășină care să-ți contureze stilul și personalitatea și să devină imediat bijuteria ta preferată. Culori vibrante, inserții spectaculoase, combinații cu pigmenți, materiale organice cum sunt plantele sau lemnul, metale – orice este posibil în lumea fascinantă a rășinii. Descoperă colecțiile Dichroic Spectrum și Terrae ca să te convingi.
  2. Unicitatea. Pentru că bijuteriile din rășină sunt foarte populare, vei găsi în comerț o mulțime de produse de serie, produse mecanic în număr foarte mare după șabloane comune. Dacă vrei să eviți situația stânjenitoare de a întâlni la un eveniment și alte persoane care poartă accesorii identice cu ale tale și îți dorești piese cu adevărat unice, optează pentru bijuteriile din rășină lucrate manual. Astfel te vei bucura de o piesă irepetabilă, creată cu pasiune, șlefuită și perfecționată manual în cel mai mic detaliu, îmbogățită cu experiența inestimabilă în domeniu a fiecărui artist. Cu o piesă handmade îți vei putea pune în valoare personalitatea și stilul tău unic și vei avea o bijuterie cu adevărat a ta, pe care nu o mai poate avea nimeni altcineva.
  3. Confortul. Bijuteriile din rășină au câteva avantaje incontestabile atunci când vorbim despre senzațiile pe care ni le oferă în timp ce le purtăm. În primul rând, rășina este un material foarte ușor – poți purta fără cea mai mică urmă de disconfort bijuterii și accesorii statement, dramatice, voluminoase, cu design complicat. Prinse corect, acestea nu vor atârna inestetic, cerceii mari nu-ți vor răni lobii urechilor, brățările supradimensionate îți vor oferi libertate de mișcare a încheieturii mâinii, iar broșele impunătoare se vor așeza frumos pe orice material. Un alt avantaj care nu poate fi neglijat, este faptul că bijuteriile din rășină sunt plăcute la atingere și nu sunt reci sau casante, spre deosebire de accesoriile din sticlă, de exemplu, sau din alte materiale cu aspect similar.
  4. Durabilitatea. Deși sunt ușoare și delicate, bijuteriile din rășină sunt foarte rezistente. În majoritatea cazurilor, nu vor fi afectate de lovituri sau cădere de la înălțime. Au o rezistență crescută la impact și sunt ușor de întreținut și depozitat. Dacă vei opta pentru bijuterii create din rășină de calitate superioară de la producători de încredere și vei respecta recomandările de întreținere primite împreună cu bijuteria, peste ani și ani le vei putea face cadou nepoților – piese vintage cu aspect nou. Dacă bijuteriile tale din rășină conțin elemente metalice sau din alte materiale, asigură-te de calitățile și durabilitatea acestora. Noi, în Atelierul A M O . R E S I N, ne ghidăm după cele mai ridicate standarde de calitate, folosim doar materiale de la furnizori de top și oferim garanție pentru orice bijuterie achiziționată.
  5. Siguranța. Rășina, în momentul în care ia forma unei piese finalizate, este 100% sigură, non-toxică și inertă. Prin proprietățile lor de a nu interacționa cu pielea și a nu provoca reacții alergice, bijuteriile din rășină sunt perfecte pentru persoanele cu piele sensibilă, predispusă la alergii sau dermatite de contact. Deși rășina poate fi purtată în deplină siguranță, este important să acorzi o atenție sporită și elementelor din alte materiale care pot intra în componența bijuteriilor și accesoriilor lucrate în rășină, iar aici ne referim îndeosebi la metale. O serie de metale neprețioase și aliaje ale acestora pot provoca reacții nedorite ale pielii, în special cele care conțin nichel. Toate elementele metalice ale bijuteriilor A M O . R E S I N sunt confecționate exclusiv din oțel inoxidabil, antialergic, rezistent la apă, care nu își modifică culoarea în timp și nu interacționează cu pielea.

În Atelierul A M O . R E S I N, lucrăm continuu la noi și noi proiecte, idei, modele, colecții, piese statement și unicat, creăm bijuterii și accesorii cu personalitate, menite să impresioneze. Urmărește-ne pe FacebookInstagram și YouTube  și fii parte a aventurii creative!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping cart

0

Nu ai niciun produs în coș.

Hit Enter to search or Esc key to close