fbpx
Valori brand Amoresin

Valorile noastre şi felul în care ne ghidează acestea

Valori brand Amoresin in

Valori. Auzim termenul acesta destul de des, în diferite circumstanțe, menționat de oameni din toate domeniile și sferele de activitate. Se insistă asupra lui și pare ceva important, ceva fără de care lucrurile nu pot funcționa frumos, armonios.

Noi vedem valorile ca pe un fundament, o bază de soliditatea căreia depinde stabilitatea și sensul construcției, care, în cazul nostru, este tot ceea ce înseamnă AMO.RESIN.

Astfel, valorile noastre ne ghidează și ne motivează acțiunile, atitudinile și modul în care determinăm ce este important pentru noi. Standarde și idealuri față de care ne asumăm un angajament, pe care le respectăm în tot ceea ce facem și aspirăm mereu spre congruența între valorile și acțiunile noastre.

Vom vorbi astăzi despre trei dintre cele mai importante valori care stau la baza AMO.RESIN: pasiune, creativitate și transparență.

Pasiunea este inima AMO.RESIN. Fără ea, însăși existența atelierului și a creațiilor noastre nu ar fi posibilă. AMO.RESIN s-a născut din pasiune și este pasiune. Implicarea, dăruirea, urmarea necontenită a unui vis, setea de perfecționare și de a găsi noi moduri de transformare a materiei în expresie, în frumos, în emoție, în idee, în apropiere: de sine și de oameni – izvorăsc din pasiune reflectată prin respectul față de produs și față de client.

Creativitatea, imaginația artistică, deschiderea față de experiment și față de surse de inspirație complexe, ne ajută să dăm chip emoției prin creațiile noastre. Găsim inspirație în tot ce ne înconjoară, în natură și în oameni, în evenimente, stări și emoții, în fenomene ce depășesc granițele planetei noastre și își împletesc misterele în spațiul cosmic. Creativitatea noastră se desprinde din autenticitate, din aspirația spre o exprimare cât mai liberă a sinelui, spre recunoașterea și trăirea deplină a ceea ce ne face unici pe fiecare în parte. Ne dorim să promovăm, prin intermediul bijuteriilor noastre, curajul, îndrăzneala de a fi tu însuți, de a-ți exprima originalitatea și unicitatea, de a te simți bine cu propria persoană.

Transparența, în mod paradoxal, este poate cea mai vizibilă caracteristică a bijuteriilor AMO.RESIN și un laitmotiv în toată activitatea noastră. Din transparență provine deschiderea pe care o avem față de ceilalți, empatia pe care o simțim pentru fiecare persoană cu care avem bucuria să relaționăm în activitatea noastră, disponibilitatea de a colabora, de a face echipă cu cei care ne împărtășesc valorile, de a împărți cu lumea ceea ce facem și de a învăța continuu din tot ce ne înconjoară. Ne angajăm constant în procese introspective și de autocunoaștere, căutăm mereu noi metode de cultivare a sensibilității estetice în domeniile bijuteriei de artă și designului de obiect.

Aceste trei valori fundamentale, acompaniate de atitudine pozitivă, energie, încredere în forțele proprii și în binele care poate fi construit împreună, independență, integritate, asumare și responsabilitate – ne ghidează deciziile, acțiunile, felul de fi și ne ajută să dăm sens lucrurilor pe care le facem.

Care sunt valorile tale? Ne-am bucura să ne spui ce contează cu adevărat pentru tine şi cum te ghidează în viaţa de zi cu zi.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping cart

0

Nu ai niciun produs în coș.

Hit Enter to search or Esc key to close